Skip to content

Archive:

Papinol

Папинол | Papinol – farmaci, opinionet e vërtetë, blej tani, çmimi

Njerëzit tanë amaze me shkathtësi të saj. Pa përjashtim ata merren jo vetëm në futboll dhe prindër, por edhe në mjekësi. Edhe me sëmundje mjaft serioze, shumë e vënë një diagnozë dhe të përshkruajnë trajtim, dhe në lidhje me “gjëra të vogla”, si pimples, lythat apo kërpudhat, dhe nuk thonë asgjë. Pastaj një nga dy […]